BEROEPSVERENIGING - VSGP

LAAT HET HART SPREKEN !

Gesprek met de voorzitter

Martine Telkamp voorzitter

Lees verder...

Bij- en Nascholing

Opleiding

Deze unieke opleiding biedt belangstellenden in natuurlijke geneeswijzen de mogelijkheid zich te ontwikkelen tot holistisch hulpverlener die begeleiding kan aanreiken vanuit het geestelijk niveau, het hoogste Zijn, hetgeen doorwerkt tot in het fysieke lichaam. Deze geneeswijze gaat uit van een holistische mensvisie, waarin de mens gezien wordt als een eenheid van:
• Persoonlijkheid (=lichaam, emoties en gedachten)
• Ziel (kernkwaliteiten en liefdesvermogen) en
• Geest (bron: levengevend principe en wilskracht) 

Een holistisch hulpverlener is een spiritueel genezer die deze drie-eenheid dusdanig in zichzelf gerealiseerd heeft, dat hij in staat is om zijn medemens naar heelwording van deze drie-eenheid te begeleiden. Hierdoor gaat de hulpvrager ín zijn problematiek een uitnodiging herkennen tot bewustwording van zijn ware natuur en vervulling van zijn eigen levensdoel. 

Tijdens de opleiding doorloopt de student diverse fases van innerlijke bewustwording als uitdaging om te komen tot realisatie van zijn eigen ‘meesterschap’. 

Populair gezegd: Hoe vind ik de Steen der Wijzen? De alchemist wilde daarmee lood in goud veranderen. Deze opleiding is een uitdaging voor iedere ‘alchemist’ die zich afvraagt: 

"Hoe maak ik de kwantumsprong in mijn bewustzijn, waardoor ik mijn leven in plaats van een ‘loodzware’ een ‘gouden’ glans geef?" 

Deze opleiding is gebaseerd op het twaalfvoudig pad van Zelfrealisatie. De opleiding is gestart in 1993 en in de jaren daarna uitgegroeid tot een volwaardige opleiding op het gebied van psychosociale- en geestelijke hulpverlening, met als specialiteit spirituele genezing.
• Wil jij je verder verdiepen in jezelf en ‘worden wie je bent’?
• Wil jij tot integratie komen van alle aanwezige kennisaspecten in jou?
• Ben je bereid om de innerlijke inwijdingsweg te gaan en te komen tot wijsheid?
• Wil jij komen tot meesterschap en werkzaam zijn vanuit je ‘hoger zelf’?
• Wil jij andere mensen begeleiden naar hun hoogste welzijn en realisatie? 

 Misschien is deze opleiding dan iets voor jou! 

 Meer weten? Kijk dan op: www.opleiding-vsg.nl